Detalii organizatorice #Schimbă Jocul

Dragi participanți,

Ne apropiem cu pași repezi de evenimentul #SchimbaJocul și suntem încântați să vă avem alături de noi în această călătorie a autodezvoltării și inovării.Acest email este un reminder pentru a vă reaminti că evenimentul are loc în această Duminică, pe 9 aprilie, la Nortek Bălți.

Vă rugăm să veniți la locație în intervalul 11:30-12:00. Sala în care va avea loc evenimentul se află la etajul 4, la Nortek, care se află pe teritoriul Universității de Stat Alecu Russo. Centrul dispune și de parcare. Accesul cu mașina se face de pe strada 31 August 1989. Accesul cu mașina dinspre str. Pușkin este blocat.


Locația exactă o puteți accesa aici: https://goo.gl/maps/i7upBZB6THhWwJhW8 La intrare în locație, la parter, va fi punctul de înregistrare a prezenței participanților. După ce veți prezenta numele și prenumele dvs., veți semna pe lista de participanți a evenimentului. 

*Pentru a avea acces este suficient să prezentați email-ul de confirmare pe care l-ați primit atunci când ați cumpărat bilet sau să prezentați numele și prenumele dvs. 

Dacă ați ales opțiunea să achitați în numerar biletul de acces, veți putea achita pe loc. Dacă ați achitat cu cardul și ați primit inclusiv acest email, atunci plata a fost efectuată cu succes. 

În urma înregistrării prezenței dvs. – veți primi un bage pe care o să vă rugăm să treceți Numele dvs. 
Evenimentul va dura până la ora 16:00. Veți avea ocazia să adresați întrebări speakerilor, veți primi gustări oferite de magazinul Kaufland și veți participa la tombolă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin email sau telefonic la nr. +37369026266. Vă mulțumim pentru participarea dumneavoastră și vă așteptăm cu mare drag la evenimentul „SchimbaJocul”! 

Cu respect, Echipa Primăvara care ne unește
Shopping Cart