9 aprilie
12:00
Nortek

Descoperă
Evenimentul

#SchimbăJocul

este mai mult decât un eveniment, este un îndemn la acțiune pentru a te elibera de convingerile limitative și ați construi succesul cu forțele proprii. 

Nu rata această oportunitate de a dobândi cunoștințele, abilități și încrederea pentru a crea un viitor mai bun pentru tine și cei din jurul tău!

Ești pregătit?

Ascultă!

Vei asculta discursuri de la cei mai buni lideri de opinie, antreprenori și activiști care își vor împărtăși cunoștințele, experiențele și strategiile pentru a crea un impact semnificativ în societate.

Fii inspirat!

Evenimentul va fi sursa ta de inspirație care te va motiva să îți creezi proria ta schimbare.

Cunoaște!

Vei face networking cu oameni care împărtășesc aceleași idei ca și tine și creează comunități pe interese.

Ce te
așteaptă?

Iată ce am pregătit pentru #Tine

Tombolă, Gustări, Surprize de la Parteneri

Cine
va vorbi?

Vorbitorii care te vor ajuta să #SchimbiJocul

Diana Boico

Director General Indigo SRL - partener afiliat Ogilvy
20 de ani de experiență în lumea antreprenoriatului

Și-a făcut studiile în domeniul medicinii iar acum conduce una dintre cele mai de succes companii de publicitate din țară. După absolvirea facultății a decis să-și continue cariera în domeniul comunicării. De peste 20 de ani, împreună cu echipa sa, prestează servicii de publicitate pentru piața din Moldova, cât și cea internațională. Printre cele mai importante companii se numără Linela, Moldtelecom, Purcari, Berea Chișinău, CocaCola, etc.

Unul dintre citatele sale preferate este: „Cheia succesului sunt oamenii care lucrează cu tine”.

Eugen Boico

Director General Publicis Moldova,
Fondator NRG Media

Alături de echipa sa a creat, a lansat și a adus numeroase branduri în topul liderilor pe piață, oferind servicii la standarde internaționale pentru companiile locale și internaționale care își desfășoară activitatea în Moldova. 

A organizat evenimente de amploare și a creat show-uri vizuale pentru artiști de talie internațională cum ar fi Carla’s Dreams, Delia, Andrew Rayel, Zdob și Zdub, etc. Printre unele dintre cele mai vizibile proiecte ale Publicis Moldova se include și brandul de țară al Moldovei – „Pomul Vieții”. Acesta a fost lansat inițial în 2014 ca brand de turism, iar în prezent este inclus în comunicarea și promovarea a tot ce reprezintă și tot ceea ce are de oferit Moldova.

Ina Crasnojon

Psiholog, Psihoterapeut pentru copii și adulți
Co-fondatoarea Academia Părinților de Invidiat
Membru al Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul psihologiei, Dumneaei a ajuns să fie citată de toată presa din Moldova. A ținut sute de seminare pe întreg teritoriul Moldovei și a ajutat mii de oameni, și adulți, și adolescenți, să își depășească fricile și constrângerile.

Alexandru Ghețan

Comediant
Rezident „Standupovka Moldova”
Finalist iUmor

Împreună cu o gașcă de tineri, în ultimii ani, au reușit să schimbe jocul în domeniul de divertisment din Moldova. Concertele lor adună mii de oameni, iar emisiunile online de sute de mii și chiar milioane de vizualizări.

Arina Spătaru

Deputată în Legislatura a X-a a Parlamentului R. Moldova
persoană publică și activistă

Este implicată în soluționarea problemelor comunității de peste 10 ani. Pasiunea și angajamentul pentru crearea unității între oameni sunt evidente prin implicarea sa activă în proiecte și inițiative care vizează îmbunătățirea vieții oamenilor din comunitățile în care activează. Este un exemplu de lider comunitar eficient, care este capabil să inspire și să mobilizeze oamenii să lucreze împreună pentru a atinge obiectivele lor comune.

Ofertă
Specială!

Ia bilet acum și
beneficiază de #REDUCERE

499 lei

299 lei*

*Ofertă valabilă până pe 8 aprilie 2023.

Salvează
DATA!

Adaugă evenimentul în #CALENDAR

Alege aplicația preferată

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Eveninemt organizat de
AO „Primăvara care ne unește”