• Home
  • Târgul de mărțișoare: Primăvara care ne Unește

Târgul de Mărțișoare: Primăvara care ne unește

Târgul de mărțișoare: Primăvara care ne Unește

Târgul de mărțișoare Primăvara care ne unește a adunat 21 de meșterițe din Bălți, trei florărese, două apicultoare și o producătoare de prune uscate și legume conservate. Primavara este anotimpul speranței, iată de ce am decis sa adunăm aceste tinere antreprenoare, care au suferit mai mult decât marii producători din Republica Moldova pe seama restricțiilor impuse de pandemie.
Au muncit o iarnă întreaga ca să surprindă cei circa 500 de vizitatori ai târgului, bălțeni, care au apreciat nespus de mult produsele prezentate în cadrul târgului. Ne bucurăm că am izbutit să colorăm viu parcarea supermarketului Kaufland din Bălți și să descrețim frunțile vizitatorilor.
Iar Participantele au rămas cu un bagaj de emoții pozitive, experiență de neuitat și cu mai multe contacte ale potențialilor clienți.
În cadrul târgului de mărțișoare: Primăvara care ne unește, au fost colectați 2084.50 Lei. Acești bani vor fi orientați pentru oferirea asistenței juridice și psihologice pentru femeile din Bălți, aflate în situații de risc.
Visul nostru este deschiderea unui centru de informare și consiliere juridică pentur femei. Vă invităm să vă alăturați cauzei noastre și să donați prin căile descrise aici: https://primavara.md/donate/
____________________________________
Acest târg a fost organizat cu suportul financiar al Uniunii Europene, în parteneriat cu magazinul Kaufland Moldova și organizația ERIM Moldova.