• Home
  • Târgul de Mărțișoare: Primăvara care ne Unește

Târgul de Mărțișoare: Primăvara care ne Unește

9:00-20:00 Parcarea Magazinului Kaufland Bălți

Târgul de mărțișoare Primăvara care ne Unește!

Femeile sunt acei producători mici, care își dedică timpul pentru confecționarea frumosului în pauzele dintre timpul oferit creșterii copiilor și a treburilor casnice. Aceste activități de modelare, croșetare, preparare a unor dulciuri  sau săpunuri artizanale sunt și o sursă de venit în familiile lor. Pandemia și criza energetică și-au lăsat amprenta și asupra acestor femei active, diminuând din potențialul de dezvoltare al îndeletnicirilor lor.

În acest context, AO „Primăvara care ne Unește”, în parteneriat cu Kaufland, în zilele de 26-27 februarie, organizează târgul de mărțișoare cu genericul „Primăvara care ne Unește”. Acesta va avea loc în parcarea magazinului Kaufland Bălți.

Conceptul târgului este unul simplu: vom invita femei din mun. Bălți și din vecinătate, care confecționează mărțișoare, bijuterie, accesorii, obiecte de decor sau alte produse, pentru a le expune spre vânzare bălțenilor.

În cadrul târgului vor participa 20 de producători autohtoni și artizani: femei cu copii cu nevoi speciale, femei care au mai mulți copii, femei care își cresc copiii de unele singure, femei aflate în situații de risc, femei care sunt la început de afacere și femei care au început o afacere la vârsta de pensie.

Totodată, în cadrul târgului vor fi colectate fonduri pentru deschiderea în Bălți a unui Centru de Informare și Consiliere pentru Femei.

Vă așteptăm de la mic și până la mare să pornim primăvara la Bălți!