Despre Noi

VIZIUNE

Vom fi cei care am scos toate femeile din casă.

MISIUNE

Promovăm mobilizarea activă și implicarea femeilor în diferite sfere social-economice pentru a contribui la o schimbare în societate.

In us for over 80% Sucess
87%

Scurt istoric

Cum a apărut asociația
Primăvara care ne Unește?

În 2017, Arina Spataru și Elena Bordianu și-au propus să demonstreze că solidaritatea între femei există și că în Bălți locuiesc femei active care vor și pot aduce aportul pentru a face mai bună societatea în care trăim.

Astfel, în primăvara anului 2017, a fost organizat un eveniment unde și-au dat întâlnire 100 de femei. Acestea au discutat despre creșterea activismului civic, dezvoltarea personală și problemele cu care se confruntă femeile în societate. Sub genericul „Primăvara care ne unește”, ele și-au împărtășit experiențele și au avut posibilitatea să se inspire de la femei care sparg stereotipurile, precum Maria Marian, Diana Guja, Ina Crasnojon, Aliona Sorocovscaia , etc.

La a doua ediție, în 2018, la eveniment au participat peste 200 femei, iar în calitate de invitate au fost Aurelia Salicov și prezentatoarele de la @optmartsrl.

Această comunitate de femei a dat start la diferite proiecte de impact social, precum: Magia din Cutia pentru Pantofi, Bucuria din Ghiozdan, Doctore te Iubesc, diverse seminare, ateliere, training-uri.

În primăvara anului 2020, un grup de inițiativă format din 6 persoane, a preluat ideea nobilă a evenimentului Primăvara care ne Unește și a înregistrat o asociație cu aceeași denumire, pentru a oferi continuitate proiectelor existente și pentru a dezvolta și implementa proiecte noi.

Alătură-te echipei

Alătură-te echipei

Împreună vocea noastră va fi auzită!

Participă la instruiri

Participă la instruiri

Dezvoltă-ți aptitudinile personale și interpersonale

Donează

Donează

Sprijină financiar proiectele noastre

Fii Voluntar

Fii Voluntar

Implică-te în proiectele noastre